Hundborg skovlegeplads

Vejret i Thisted lige nu: 13°C og skydække

Kontaktoplysninger

Hundborg skovlegeplads
Dybdalsgave
7700 Thisted


Beskrivelse af Hundborg skovlegeplads

Brug af skoven

Alle kan bevæge sig frit i plantagen, bruge de opstillede bænke, borde og legeredskaber. Man kan lave en hyggelig grillaften – hvis man medbringer egen grill, men overhold venligst reglerne om åben ild. Der er opstillet et closet tæt på legepladsen til fri afbenyttelse. Ved besøg af større antal personer i plantagen, kan der lukkes op for vandværkshuset og vandforsyningen. Ring venligst ang. dette til foreningens bestyrelse.
Man kan komme til skoven med den lokale VAFT bus 113. Der er desuden parkeringsplads ved indgangen til skoven. Kørselsvejledning finder du nemt via www.krak.dk – klik på fanen “Kort” – søg på “Dybdalsgave” og “7700”.

Aktiviteter

Der foregår en del aktiviteter i skoven. Vi har det årlige traditionelle Skt. Hansbål; der er Dybdahlsgavelejren for børn, som foregår i sommerferien med masser af aktiviteter; den lokale gadefest i august; i 2005 var der Skovfest for alle interesserede – med stor grillgris og tilbehør til overkommelig pris.
Alle har lov at tage op i skoven og hygge sig deroppe – men pas på den og brug den med omtanke. Hvis du skal afholde større arrangementer, så kontakt bestyrelsen først og forhør dig om forholdene.

Plantagens historie

Plantagen “Dybdahlgave” blev i 1912 etableret som lystskov for borgere i Hundborg og bliver nu, som dengang, varetaget af “Hundborg Plantageforening”.
Gårdejer Anders Dybdahl skænkede arealet og foreningen forestod beplantningen. Senere er tilkøbt omkringliggende jorde, således at arealet i dag er på ialt 43.505 m2.
I tidens løb har stedet dannet ramme om forskellige former for arrangementer så som: Grundlovsmøder, ringridning, friluftsteater, gymnastikopvisninger, børnedyrskue og Sct. Hans fester.
Hele arealet er beplantet som blandingsskov med en rig variation af løvfalds- og nåletræer, og der er etableret åbne pladser med boldbane, borde og bænke og forskellige legeredskaber.

Rating: 3.67/5. From 3 votes.
Please wait...
  • Parkering: Ved ikke
  • Mad: Ved ikke
  • Bålplads: Ved ikke
  • WiFi: Ved ikke
  • butik: Ved ikke
  • Borde & bænke: Ja
  • Dyr tilladt: Ja
  • Toiletter: Ved ikke
  • Hjertestarter: Ved ikke


Opdater/ret information

Skriv en anmeldelse af Hundborg skovlegeplads