Eghjorten naturlegeplads

Naturlegeplads

Vejret i Fredensborg lige nu: 15°C og skydække

Kontaktoplysninger

Eghjorten naturlegeplads
Jespervej 309
3480 Fredensborg


Beskrivelse af Eghjorten naturlegeplads

Naturlegeplads for børn op til 12 år. Legepladsen ligger lige i udkantent af skoven, og indeholder blandt andet vipper og gynger, balance-bom og edderkoppespind.

Eghjorten Naturlegeplads ligger nordøst for Hillerød – ikke så langt fra Nødebo i en lysning i udkanten af skoven. Der er altid mange motoriske udfordringer på Eghjorten. Bakker med huler og gangsystemer under. Vipper og gynger. En balance-bom. Et edderkoppespind bygget af mindre stammer, hvor man bl.a. kan gå på line. En labyrint, et skib og – ikke mindst – en stor flyvemaskine. Alt sammen er det gjort af naturens materialer, og det er virkelig en fryd for øjet. Der er borde og bænke og fire bålpladser.

Rating: 3.28/5. From 163 votes.
Please wait...
 • Parkering: Ja
 • Mad: Nej
 • Bålplads: Ja
 • WiFi: Nej
 • butik: Nej
 • Borde & bænke: Ja
 • Dyr tilladt: Ved ikke
 • Toiletter: Ja
 • Hjertestarter: Ved ikke


Opdater/ret information

6 kommentarer til "Eghjorten naturlegeplads"

 1. Rasmus Bibæk lange siger:

  Hej jeg er far til en datter på 3 år hun er nu så gammel at hun skal af med sutterne men kunde ikke finde noget suttetræ så jeg har omdøber et træ til suttetræ i nærhed af legeplads i Hillerød håber det er ok (så ville far og datter blive Lidt stålet nok mest far)hvis i der i mod syndes det er en dårlig ide kan i jo bage smide med venlig hilsen rasmus

 2. Lis Degn Dalum siger:

  Kære Legeplads

  Vi er en familie på ca 20 personer som vil høre om vi må benytte legepladsen til at afholde en fødselsdag. Hvis vi må vil jeg lige høre om vi selv skal have grill med eller om der er nogen på legepladsen som vi kan benytte.

  Vi rydder selvfølgelig fint op efter os så så der ikke ligger noget affald tilbage til gene for andre mennesker og ikke mindst dyr :o)

  Mange hilsner
  Lis Dalum

 3. Inger siger:

  Vi overvejer at holde familiedag på Eghjorten, er der nogle der ved om der findes grill riste på bålstederne

 4. Hej Vi vil gerne komme og lave introtur med HF & VUC Nordsjælland 2 klasser 11 og 12 August vi vil gerne grille og låne disc til frissby golf!
  Venlig hilsen Stine Rosenquist Lektor i Idræt tlf. 20304355

 5. Tanya Jonski siger:

  Eghjorten er en super god legeplads, hvor ungerne kan fornøje sig i timevis. Der er flere grillsteder på pladsen og der er fastmonterede riste, så det er lige til at gå til. Der er ligeledes mulighed for overnatning i shelterne deroppe, så det er bare alletiders. Vi har 4 børn i aldern 0-12 år, og vi får nemt 4-5 timer til at gå deroppe.

 6. Claus høier siger:

  Kan man booke shelter hytter til overnatning for en skoleklasse ??

Skriv en anmeldelse af Eghjorten naturlegeplads